Quilten

 

 

 

 
  Dit is dan mijn Quiltpage. Hier wil ik laten zien wat ik allemaal gemaakt heb. Dat quilten mijn grote hobby is, dat is wel duidelijk. Ik moest er alleen meer tijd voor hebben :) Ik ben met van alles en nog wat bezig op het moment en ik heb nog zoveel ideeŽn die ik nog wil uitwerken. Ik moet wel over de 100 jaar worden om alles te maken wat nog op mijn verlanglijstje staat.

Van vroegere dingen heb ik bijna geen foto's, dat vind ik wel jammer. Maar nu ik mijn digi heb, maak ik natuurlijk van alles heel veel foto's.

 

 

 

Forever Friends kussentje.

 

 

 

 
 

 

Ik kloemel ook zo graag wat. Zowiezo vind ik alles waar een naald aan te pas komt wel leuk. Zo heb ik eens deze beer hiernaast gemaakt. Leuk om tussen mijn beren-verzameling te zetten. En die pop aan de andere kant heb ik lang geleden eens gemaakt.

 

 

 
 

Ik heb eens op een quilt-tentoonstelling een quiltstandaard zien staan. Maar wat zijn die krengen duur zeg! Ik heb heel goed gekeken hoe die in elkaar zat, thuis heb ik daarvan een tekeningetje gemaakt. Ik heb mijn lieve pappie eens lief aangekeken en voilŗ, hier is mijn eigen quiltstandaard (home made:) Ja Ja, mijn pappie kon dat heel goed, zelfs de ringen heeft ie zelf gemaakt. Echt fantastisch!!

 

 
 

 

 

 

 
 

Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 November 2006